Μαθησιακές δυσκολίες και Κβαντική Βιοανάδραση

Πώς μπορούμε άραγε στην εποχή που ζούμε, να βοηθήσουμε αποτελεσματικά ένα παιδί που δυσκολεύεται στο σχολείο;

Έχετε εσείς οι γονείς και εκπαιδευτικοί αναρωτηθεί πως μπορείτε να βοηθήσετε αποτελεσματικά ένα δυσλεκτικό παιδί, ένα παιδί με μαθησιακές δυσκολίες?

Εσείς που σαν γονέας θέλετε να βοηθήσετε αποτελεσματικά το παιδί σας να ξεδιπλώσει την εξυπνάδα του, το παρεξηγημένο παιδί που δείχνει οκνηρό ή τεμπέλικο, το παιδί που μιλάει κομπιαστά που παραλείπει συλλαβές ή λέξεις το παιδί που δυσκολεύεται να θυμηθεί και να εκτελέσει απλές προφορικές εντολές, που βαριέται χωρίς λόγο και δεν προοδεύει.

Ιατρικοί όροι που τρομάζουν όπως δυσγραφία, δυσορθογραφία, δυσαναγνωσία, διαταραχή ελλειμματικής προσοχής, υπερκινητικότητα και τόσες άλλες έννοιες και περίπλοκες ορολογίες που εισβάλουν στο καθημερινό λεξιλόγιο της οικογένειας και προκαλούν άγχος, ψυχικό πόνο και διενέξεις μεταξύ γονέων και παιδιών που δεν ξέρουν πώς να το διαχειριστούν.

Τα κύτταρά μας εκπέμπουν και δέχονται ενέργεια, κάθε στιγμή. Το σύνολο αυτής της ανταλλαγής, γίνεται με παλμική συχνότητα. Η δυνητική συχνότητα των κυττάρων (η οποία προέρχεται από μαθηματική σχέση τάσης-έντασης-αντίστασης) και η συνολική ανταλλαγή τους, προκειμένου ο οργανισμός να λειτουργεί τέλεια, αλλάζει όταν συμβαίνουν πνευματική, φυσικά ή περιβαλλοντικά μπλοκαρίσματα-στρες.

Χαοτικές τοξικές δονήσεις απ’έξω, π.χ. κινητά, ασύρματες συσκευές, κεραίες κ.α., επίσης επιδρούν στην ομαλή ανταλλαγή των κυττάρων και “ξεκουρδίζουν” το σώμα.

Συσκευές που χρησιμοποιούν την Κβαντική Φυσική και την Κβαντική Ιατρική, δίνουν στο σώμα την δυνατότητα ν’ αποκαλύψει και μετά να διορθώσει, επανεκπαιδεύοντας τα κύτταρα σε ορθές γι’αυτά συχνότητες, σύμφωνα με το ρόλο τους και μη επεμβατικά.

Με απόλυτη ασφάλεια, οι αλλαγές στην τάση -ένταση- αντίσταση του δέρματος, όπου εφαρμόζονται τα ηλεκτρόδια, ανεπαίσθητης χαμηλής τάσης, καταγράφονται και διορθώνονται οι απαραίτητες ανάγκες, έτσι ώστε ο οργανισμός να μην αποκλίνει από την ορθή λειτουργικότητα και να χρησιμοποιεί “αυτόματους πιλότους” επιβίωσης.

Έτσι η Κβαντική Βιοανάδραση, μέσω υπερσύγχρονων τεχνολογιών που χρησιμοποιούνται στο ιατρείο, καθαρίζει σκέψεις, μειώνει πόνους, ανακουφίζει και ανατάσσει δυσλειτουργίες του οργανισμού.

Αναφορικά δε με τις μαθησιακές δυσκολίες (συγκέντρωση, απομνημόνευση, μαθηματική και αναλυτική σκέψη, εκμάθηση ξένων γλωσσών, δυσλεξία κ.α.) και αναφορικά με τις δυσκολίες ανάπτυξης του οργανισμού, η Κβαντική Βιοανάδραση είναι δυνατόν να προσφέρει επανεκπαίδευση κυττάρων, έτσι ώστε οποιοδήποτε μπλοκάρισμα στη ροή ενέργειας του οργανισμού, να αποκατασταθεί μαζί με την οποιαδήποτε δυσλειτουργία που έχει προκαλέσει στο φυσικό ή στο ψυχονοητικό σώμα.

Τα παιδιά, που πολλές φορές βιώνουν το στρες των γονιών τους, “λύνονται” πολύ εύκολα ψυχολογικά χωρίς ερωτήσεις, μέσω του συναισθηματογραφήματος, το οποίο μας βοηθά να διαγνώσουμε το εν τω βάθη υποσυνείδητο θέμα τους, που φυσικά δεν μπορούν να περιγράψουν, αλλά και να το διορθώσουμε εκείνη τη στιγμή.

Έτσι η ηρεμία της οικογένειας αποκαθίσταται, η εξέλιξη του παιδιού γίνεται πιο ομαλή και πολλά προβλήματα που φαίνονται στο σώμα, δερματολογικά, αναπνευστικά, ορμονικά κ.α., βρίσκουν τη λύση τους.

Είναι δυνατόν, δε, μνήμες και σοκ π.χ. δύσκολου τοκετού ή άλλες, να διερευνηθοούν και να διαγραφούν, οπότε η ροή εξέλιξης του οργανισμού δεν επηρεάζεται πλέον γύρω από αυτά.

Η Κβαντική Βιοανάδραση ανιχνεύει ελλείψεις διατροφικές, επαναπροσδιορίζει ορμονικές ανισορροπίες, υποστηρίζει ενζυμικά την πεπτική και γαστρεντερική οδό, ενώ ταυτόχρονα προσδιορίζει τροφικές δυσανεξίες.

Η μέθοδος είναι ευγενική για τον οργανισμό, χαλαρωτική κατά τη διάρκεια της θεραπείας και τ’αποτελέσματά της ελέγχονται ανά πάσα στιγμή με μετρήσεις που διαρκούν συγκεκριμένο χρόνο που κι αυτός προσδιορίζεται μέσα από το μηχάνημα. Οπότε καλείται ο ασθενής για επόμενο ραντεβού, αν χρειάζεται.

Αλλά και νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, το έμβρυο και η μητέρα υποστηρίζονται κατάλληλα και με ασφάλεια και μη φαρμακευτικά, από τον πρώτο μέχρι τον ένατο μήνα, με ειδικότερα προγράμματα.

Η τροφική δυσανεξία σημαντικός βιολογικός παράγοντας, και ενδεχομένως τα ανθοΐάματα του Dr. Bach, όπως και κάποιες βιταμίνες που με ακρίβεια διαγνωστούν ως ανάγκη του οργανισμού, αποτελούν κλειδιά για τη λύση των προβλημάτων οποιασδήποτε ηλικίας.

Περισσότερες Δημοσιέυσεις

Οργόνη

Η οργονοενέργεια είναι η κοσμική ζωική ενέργεια, η θεμελιώδης δημιουργική δύναμη γνωστή από μακρού σε ανθρώπους που είναι σ` επαφή

Διαβάστε περισσότερα »