ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ

ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ

Μικροβελονισμός Su Jok

Τον 21ο αιώνα οι εναλλακτικές θεραπείες και η δυνατότητα αυτοθεραπείας καθιερώνεται στη συνείδηση και τον τρόπο ζωής μας. Το ενδιαφέρον για πληροφορία και προσιτή γνώση μεγαλώνει καθημερινά.

Ο βελονισμός είναι μία μέθοδος αποκατάστασης που χρησιμοποιείται εδώ και 4000 χρόνια με διαφορετικές τεχνικές, μία από τις οποίες είναι ο μικροβελονισμός.

Στην Ελλάδα, από το 2007, κυκλοφορεί το βιβλίο Σου-Τζοκ και Μόξα, με τρόπο σύντομο, απλοποιημένο μεθοδικό, προσιτό και ακίνδυνο για κάθε θεραπεία και ηλικία, προορίζεται για τον καθένα που έχοντας ή μη έχοντας ιατρικές γνώσεις επιθυμεί να συμβάλλει στην πρόληψη και διατήρηση της υγείας του σε οικείο περιβάλλον.
Η θεραπεία Σου-Τζοκ, συγκεντρώνει εξ’ ολοκλήρου πάνω στις παλάμες και τα πέλματα με την εντόπιση και ενεργοποίηση σημείων αντιστοιχίας για κάθε τετραγωγικό εκατοστό του σώματός μας, αρχίζει να κυριαρχεί παγκοσμίως.
Η κ. Μπιτζανάκη ασκεί βελονισμό παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής και βελονισμός Su Jok από το 2007.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Σου Τζοκ και Μόξα

Η θεραπεία Σου-τζοκ είναι ένα καινούργιο, άγνωστο μέχρι στιγμής κομμάτι του βελονισμού, προσιτό, αποτελεσματικό και εφαρμόσιμο από κάθε άνθρωπο.

Ανακαλύφθηκε πριν μερικά χρόνια από τον Νοτιοκορεάτη επιστήμονα, καθηγητή πανεπιστημίου, διδάκτορα Πακ Ζε Βου. Η θεραπεία αυτή θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες ιατρικές ανακαλύψεις του 20ου αιώνα.

Φωτογραφικό Υλικό