Αντιγήρανση και ευεξία ή μήπως ευεξία και αντιγήρανση;

Αυτό που θα έπρεπε κάποιος άνθρωπος να έχει διακρίνει εις βάθος χρόνου της ζωής του είναι πώς θα διατηρηθεί υγιείς σε κάθε επίπεδο ασχέτως τη δεκαετία την οποία διανύει.

Φυσικά μιλάμε για σωστή διατροφή, για σωστή άσκηση, επαφή με τη φύση, διαλογισμό ή προσευχή καθημερινά και διαχείριση νοητικού και συναισθηματικού στρες.

Η πιο δραστική και άμεση μέθοδος καταγραφής των στρεσογόνων παραγόντων που μας απασχολούν καθημερινά και ενεργειακής διαπραγμάτευσης του ορμονικού, διατροφικού, βιοχημικού, συναισθηματικού και νοητικού στρες είναι η Κβαντική Βιοανάδραση.

Μέσα από προσωπικά προγράμματα που αφορούν είτε τον τομέα της γήρανσης ή της ομορφιάς, η Κβαντική Βιοανάδραση, μία σύγχρονη μέθοδος η οποία βασίζεται σε συνδυασμό ανακαλύψεων σπουδαίων ερευνητών, όπως ο Max Plank, o Albert Einstein, o Alessandro Volta κ.ά. και τη χρήση ειδικών συσκευών, αποδίδει εύκολες λύσεις στους άνωθεν τομείς.

Η συγκεκριμένη μέθοδος υποστηρίζει και συμπληρώνει κάθε ιατρική γνωμάτευση με την ενεργειακή κατάσταση του κάθε οργανισμού, γιατί αυτή μετράει. Οπότε η ζωή ομορφαίνει και επιμηκύνεται καθώς το στρες λιγοστεύει.

Είναι η μόνη μέθοδος που ασχολείται με το μετατραυματικό στρες (PTSD), διαπιστώνοντας ουσιαστικά και «σβήνοντας» κάθε τέτοιου τύπου πληροφορία η οποία μπορεί να μας βλάπτει χωρίς καν να το ξέρουμε.

Τα προσωπικά προγράμματα ομορφιάς (SENSO της dr Gage Tarrant) έρχονται να συμπληρώσουν όχι μόνο την ευεξία και την αντιγήρανση αλλά και κάθε ιδιαίτερη στιγμή μας, εξασφαλίζοντας μας τη δυνατότητα να ερευνήσουμε και να μετατρέψουμε ακόμα και συμπεριφορές που μας έχουν «κολλήσει».

Πώς γίνεται αυτό; Μέσω νευροπεπτιδίων και νευροδιαβιβαστών που στέλνουν νέα μηνύματα στον εγκέφαλο ώστε αυτός να δέχεται και να εκπέμπει σωστότερα τις πληροφορίες του εσωτερικού περιβάλλοντος (οργανισμός) και του εξωτερικού κοινωνικού περιβάλλοντος.

Περισσότερες Δημοσιέυσεις

Οργόνη

Η οργονοενέργεια είναι η κοσμική ζωική ενέργεια, η θεμελιώδης δημιουργική δύναμη γνωστή από μακρού σε ανθρώπους που είναι σ` επαφή

Διαβάστε περισσότερα »