ΚΒΑΝΤΙΚΗ-ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗ

ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗ

Κβαντική Φυσική & Κβαντική Ιατρική

Εάν θέλουμε να καταλάβουμε τη ζωή, πρέπει να μπορέσουμε να καταλάβουμε την ενέργεια και τη ροή αυτής, όπως λέει ο Tesla.

Μόνο που εμείς ζούμε σε ένα τρισδιάστατο χωροχρόνο μέσω των αισθήσεων μας κι έτσι αντιλαμβανόμαστε την ύπαρξη.

Στην ουσία μπερδευόμαστε μέσα σε «διαίρεση» της συνολικής ενεργειακής μας ποιότητας.

Τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά όταν μπορέσουμε να μπούμε στο «όλον», δηλαδή στο δικό μας ενεργειακό πεδίο, το οποίο συνυπάρχει και ενυπάρχει μέσα στο συνολικό ενεργειακό πεδίο ολόκληρου του πλανήτη, ολόκληρου του γαλαξία και του σύμπαντος.

Μέσω της Φυσικής αποδεικνύεται ότι E=mc^2. Αυτή η εξίσωση του Einstein υπήρξε και η πόρτα της αντίληψης ότι υπάρχει μία συνεχόμενη ανταλλαγή μεταξύ ύλης και ενέργειας. Από την άλλη γνωρίζουμε ότι το κάθε κύτταρο έχει το δικό του ηλεκτρομαγνητικό πεδίο το οποίο συντονίζεται με αυτά άλλων κυττάρων και έτσι δημιουργείται το όργανο, που η σύγχρονη Φυσική μας επιτρέπει να μετρήσουμε τη λειτουργικότητα του λόγω του συνολικού ηλεκτρομαγνητικού του πεδίου.

Στον ανθρώπινο οργανισμό υπάρχουν συνλειτουργίες και συνεργασίες οργάνων και συναισθημάτων, που έχουν αποδειχθεί εδώ και 5000 χρόνια από την παραδοσιακή Κινέζικη ιατρική. Με τα σύγχρονα μηχανήματα τη δυτικής επιστήμης που έχουν την δυνατότητα να μετρήσουν τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία των νευροδιαβιβαστών, δηλαδή των πρωτεϊνών που παράγονται στο σώμα μας όταν μας διακατέχουν διάφορα συναισθήματα, είμαστε ικανοί να αξιολογήσουμε τι συμβαίνει στο σύστημα κάθε οργανισμού σε συναισθηματικό, συνειδητό, ασυνείδητο και υποσυνείδητο πεδίο για τον κάθε άνθρωπο χωριστά.

Πόσο ενδιαφέρον λοιπόν ακούγεται να μπορούμε να μετατρέψουμε τις πληροφορίες προκαλούν στρεσογόνα αποτελέσματα και δυσκολίες στην καθημερινότητά μας;
Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα (η οποία είναι απολύτως προσωπική στο κάθε άτομο) δίνεται της τεχνολογίας και τη χρήση των συσκευών της Κβαντικής Βιοανάδρασης (SCIO, QX-ED, Eductor).

Οι εξωτερικοί στρεσογόνοι παράγοντες, στους οποίους συγκαταλέγονται οι τραυματισμοί, η απομάκρυνση από τη φύση και το φυσικό τρόπο ζωής, τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία που πλέον μας περιτριγυρίζουν, οι χημικές ουσίες στο έδαφος και νερό και οι εσωτερικοί στρεσογόνοι παράγοντες στους οποίους συγκαταλέγονται η διατροφή, το συναισθηματικό στρες, οι εκ γενετής σωματικές βλάβες, τα ένζυμα, οι πεπτικές και ορμονικές δυσλειτουργίες αλλοιώνουν την σωστή ανταλλαγή ενέργειας μέσα στα κύτταρα και την παλμική συχνότητα με την οποία γίνεται αυτή κι έτσι ο οργανισμός αποκλίνει της ορθής λειτουργίας του.

Τα μηχανήματα της Κβαντικής Βιοανάδρασης δίνουν την δυνατότητα στα κύτταρα να επανεκπαιδευτούν σε ορθά για αυτά λειτουργικές συχνότητες κι έτσι ο οργανισμός να μη βιώνει απώλεια ενέργειας, δυνάμεων και οποιαδήποτε μορφή στρες. Όταν τα κύτταρα επιστρέψουν στις προκαθορισμένες θετικά λειτουργικές συχνότητες για αυτά, μπορούμε να εξασφαλίσουμε τη σύνδεση με τον «όλον» του οργανισμού όπου όλα λειτουργούν στην τελειότητα και τη σοφία της φύσης.

Μέσω της Κβαντικής Βιοανάδρασης, μπορούμε εύκολα και μη επεμβατικά να πετύχουμε την ομοιόσταση (self regulation) και την ευρυθμία. Από το matrix (μήτρα πληροφοριών) διαβάζουμε τις πληροφορίες του κάθε οργανισμού τη δεδομένη στιγμή και όπως η πληροφορία έρχεται στο μηχάνημα από τον οργανισμό, έτσι και το μηχάνημα επιστέφει την πληροφορία στην ορθή λειτουργική συχνότητα της, με την απουσία του χωροχρόνου, δηλαδή όλα συμβαίνουν στο εδώ και στο τώρα. Π.χ. ένα πένθος ή ένας φόβος που μας ταλαιπωρεί και μας στρεσάρει για χρόνια είναι δυνατόν να ακυρωθεί, ακόμα και αν δεν θυμόμαστε πότε ακριβώς συνέβη, προπαντός αν έχει συμβεί κατά την ενδομήτριο ζωή. Αν πάλι θυμόμαστε τη στιγμή του σοκ ή του τραύματος, μπορούμε να αποδεσμευτούμε από αυτή τη στιγμή και όλο το μετατραυματικό στρες κι έτσι να βιώνουμε το τώρα διαφορετικά.
Αξίζει να δοκιμάσουμε τα αποτελέσματα μιας τέτοιας δράσης σε οποιαδήποτε στιγμή της ζωής μας και για οποιαδήποτε μικρή ή μεγάλη αφορμή. Ο καθένας μας αξίζει να απολαμβάνει τα πλεονεκτήματα του 21ου αιώνα και γιατί όχι και στο τόπο του, τα Χανιά.

Φωτογραφικό Υλικό