• Καλέστε μας
  • 28210 50600

ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ: Καθημερινές (8:30-13:00), Απογεύματα (16:30-20:30) εκτός Παρασκευής, Σαβ / Κυρ κλειστά

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΑ

Οργόνη

Η οργονοενέργεια είναι η κοσμική ζωική ενέργεια, η θεμελιώδης δημιουργική δύναμη γνωστή από μακρού σε ανθρώπους που είναι σ` επαφή με τη φύση, και για την οποία έχουν γίνει υποθέσεις από τους φυσικούς επιστήμονες, αλλά πλέον έχει μετρηθεί αντικειμενικά και έχει αποδειχθεί η ύπαρξη της. Η οργόνη ανακαλύφθηκε από το Δρ. Βίλχεμ Ράιχ, ο οποίος προσδιόρισε πολλές από τις βασικές της ιδιότητες. Για παράδειγμα η οργονοενέργεια φορτίζει κάθε ζωντανή και μη ζωντανή ύλη και ακτινοβολείται από αυτές. Επίσης, μπορεί εύκολα να διαπεράσει όλες τις μορφές ύλης αν και με διαφορετική ταχύτητα. Όλα τα υλικά επηρεάζουν την οργονοενέργεια, ελκύοντας και απορροφώντας την ή απωθώντας και αντανακλώντας την. Την οργόνη μπορούμε να τη δούμε, να τη φωτογραφήσουμε, να την αισθανθούμε και να τη μετρήσουμε. Είναι μια πραγματική, φυσική ενέργεια, και όχι μόνο κάποια μεταφορική, υποθετική δύναμη.

Μαθησιακές δυσκολίες και Κβαντική  Βιοανάδραση

Πώς μπορούμε άραγε στην εποχή που ζούμε, να βοηθήσουμε αποτελεσματικά ένα παιδί που δυσκολεύεται στο σχολείο?

Έχετε εσείς οι γονείς και εκπαιδευτικοί αναρωτηθεί πως μπορείτε να βοηθήσετε αποτελεσματικά ένα δυσλεκτικό παιδί, ένα παιδί με μαθησιακές δυσκολίες?

Εσείς που σαν γονέας θέλετε να βοηθήσετε αποτελεσματικά το παιδί σας να ξεδιπλώσει την εξυπνάδα του, το παρεξηγημένο παιδί που δείχνει οκνηρό ή τεμπέλικο, το παιδί που μιλάει κομπιαστά που παραλείπει συλλαβές ή λέξεις το παιδί που δυσκολεύεται να θυμηθεί και να εκτελέσει απλές προφορικές εντολές, που βαριέται χωρίς λόγο και δεν προοδεύει.

Ιατρικοί όροι που τρομάζουν όπως δυσγραφία, δυσορθογραφία, δυσαναγνωσία, διαταραχή ελλειμματικής προσοχής, υπερκινητικότητα και τόσες άλλες έννοιες και περίπλοκες ορολογίες που εισβάλουν στο καθημερινό λεξιλόγιο της οικογένειας και προκαλούν άγχος, ψυχικό πόνο και διενέξεις μεταξύ γονέων και παιδιών που δεν ξέρουν πώς να το διαχειριστούν.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Τζανακάκη 21, 73100 Χανιά

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Κιν.: +30 6932 992389 Τηλ.: +30 28210 50600

EMAIL

su.jok.chania@gmail.com

ΩΡΑΡΙΟ

ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ: Καθημερινές (8:30-13:00) Απογεύματα (16:30-20:30) εκτός Παρασκευής Σάββατο & Κυριακή κλειστά


Logo Footer