• Καλέστε μας
  • 28210 50600

ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ: Καθημερινές (8:30-13:00), Απογεύματα (16:30-20:30) εκτός Παρασκευής, Σαβ / Κυρ κλειστά

Κβαντική Φυσική και Κβαντική Ιατρική

Κβαντική Βιοανάδραση

Κβαντική Βιοανάδραση
QX World
Math Skills
Οργονοθεραπεία

Κβαντική Φυσική & Κβαντική Ιατρική
Κβαντική Βιοανάδραση

Τα κύτταρα μας εκπέμπουν και δέχονται ενέργεια κάθε στιγμή. Το σύνολο αυτής της ανταλλαγής γίνεται με παλμική συχνότητα. Η δυνητική συχνότητα των κυττάρων ( η οποία προέρχεται από μαθηματική σχέση τάσης-έντασης-αντίστασης ) και η συνολική ανταλλαγή τους, προκειμένου ο οργανισμός να λειτουργεί τέλεια, αλλάζει όταν συμβαίνουν πνευματικά, φυσικά ή περιβαλλοντικά μπλοκαρίσματα-στρες. Χαοτικές τοξικές δονήσεις απ’ έξω (π.χ. κινητά, ασύρματες συσκευές, κεραίες κ.α.) επίσης επιδρούν στην ομαλή ανταλλαγή των κυττάρων και ξεκουρδίζουν το σώμα.

Μέσω της Κβαντικής Βιοανάδρασης ανιχνεύεται, αναλύεται και εξισορροπείται το διαταραγμένο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του ατόμου, προκειμένου να ενισχυθεί η αυτοίασή του σε ψυχικό και σωματικό επίπεδο.

Συσκευές που χρησιμοποιούν Κβαντική Φυσική και Κβαντική Ιατρική, δίνουν στο σώμα την δυνατότητα να αποκαλύψει και μετά να διορθώσει, επανεκπαιδεύοντας τα κύτταρα σε ορθές για αυτά συχνότητες, σύμφωνα με τον ρόλο τους και μη επεμβατικά. Με απόλυτη ασφάλεια, οι αλλαγές στην τάση-ένταση-αντίσταση του δέρματος, όπου εφαρμόζονται τα ηλεκτρόδια, ανεπαίσθητης χαμηλής τάσης, καταγράφονται και διορθώνονται οι απαραίτητες ανάγκες, έτσι ώστε ο οργανισμός να μην αποκλίνει από την ορθή λειτουργικότητα και να χρησιμοποιεί «αυτόματους πιλότους» επιβίωσης. Έτσι η Κβαντική Βιοανάδραση, μέσω υπερσύχρονων τεχνολογιών που χρησιμοποιούνται στο ιατρείο , καθαρίζει σκέψεις, μειώνει πόνους , ανακουφίζει και ανατάσσει δυσλειτουργίες του οργανισμού.

Μαθησιακές δυσκολίες

Μαθησιακές δυσκολίες

Δυσκολίες ανάπτυξης του οργανισμού

Δυσκολίες ανάπτυξης του οργανισμού

Αναφορικά δε με τις μαθησιακές δυσκολίες (συγκέντρωση, απομνημόνευση, μαθηματική και αναλυτική σκέψη, εκμάθηση ξένων γλωσσών, δυσλεξία κ.α.) και αναφορικά με τις δυσκολίες ανάπτυξης του οργανισμού, η Κβαντική Βιοανάδραση είναι δυνατόν να προσφέρει επανεκπαίδευση κυττάρων έτσι ώστε οποιοδήποτε μπλοκάρισμα στη ροή ενέργειας του οργανισμού να αποκατασταθεί μαζί με την οποιαδήποτε δυσλειτουργία που έχει προκαλέσει στο φυσικό ή στο ψυχονοητικό σώμα .Τα παιδιά που πολλές φορές βιώνουν το στρες των γονιών τους, <<λύνονται>> πολύ εύκολα ψυχολογικά χωρίς ερωτήσεις μέσω του συναισθηματικογραφήματος, το οποίο μας βοηθά να διαγνώσουμε το εν τω βάθη υποσυνείδητο θέμα τους, που φυσικά δεν μπορούν να περιγράψουν, αλλά και να το διορθώσουμε εκείνη τη στιγμή. Έτσι η ηρεμία της οικογένειας αποκαθίσταται, η εξέλιξη του παιδιού γίνεται πιο ομαλή και πολλά προβλήματα που φαίνονται στο σώμα, δερματολογικά, αναπνευστικά, ορμονικά κ.α., βρίσκουν τη λύση τους.

Είναι δυνατόν δε, μνήμες και σοκ (π.χ. δύσκολου τοκετού) να διερευνηθούν και να διαγραφούν, οπότε η ροή εξέλιξης του οργανισμού δεν επηρεάζεται πλέον γύρω από αυτά. Επιπλέον ανιχνεύει ελλείψεις διατροφικές ,επαναπροσδιορίζει ορμονικές ανισορροπίες, υποστηρίζει ενζυμικά την πεπτική και γαστρεντερική οδό, ενώ ταυτόχρονα προσδιορίζει τροφικές δυσανεξίες.

Η μέθοδος είναι ευγενική για τον οργανισμό, χαλαρωτική κατά τη διάρκεια της θεραπείας και τα αποτελέσματα της ελέγχονται ανά πάσα στιγμή, με μετρήσεις που διαρκούν συγκεκριμένο χρόνο που ακόμα και αυτός προσδιορίζεται μέσα από το μηχάνημα. Οπότε καλείται ο ασθενής για επόμενο ραντεβού, αν! χρειάζεται. Αλλά και νωρίτερα, κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης το έμβρυο και η μητέρα υποστηρίζονται κατάλληλα και με ασφάλεια και μη φαρμακευτικά, από τον πρώτο μέχρι τον ένατο μήνα, με ειδικότερα προγράμματα.

Η τροφική δυσανεξία σημαντικός βιολογικός παράγοντας και ενδεχομένως τα ανθοϊάματα του Dr Bach, όπως και κάποιες βιταμίνες που με ακρίβεια διαγνωστούν ως ανάγκη του οργανισμού, αποτελούν κλειδιά για τη λύση των προβλημάτων οποιασδήποτε ηλικίας.

Δυνατότητα χρήσης Οργονοθεραπείας κατά την διάρκεια των ραντεβού της Κβαντικής Βιοανάδρασης.

20200611 220338[1]
img1
20200610 234853[1]
20180914 083646
20200701 173346[1]
FB IMG 1572514220161
20190329 144458
20180607 115823
20200611 220220[1]
20191030 074744

Προγραμματίστε την επίσκεψή σαςΧρειάζεστε βοήθεια;


Logo Footer